O nas


Znamka Little Lambo je bila ustanovljena septembra 2014 z vizijo, da bi otroške mokasine iz kakovostnega usnja, lahko ponudili tudi v Sloveniji. Kot prva znamka mokasinov pri nas, smo tako začeli s pisanjem naše zgodbe, brez kakršnega koli znanja o usnju in mokasinih. Po več mesecih razvijanja modelov, smo prodali svoj prvi par in danes, po komaj dveh letih, se naša znamka prodaja v 25 državah po svetu.

Smo družinsko podjetje in se vedno trudimo, da za naše najmlajše zagotavljamo najbolj kakovostno usnje. Otroški mokasinčki so izdelani iz okolju prijaznega usnja s posebnimi potrdili (brez kroma), ki jih ima le peščica usnjarn.

O nas so govorili že v vseh pomembnih slovenskih časopisih, revijah, na televiziji in tudi v svetovno znani modni reviji VOGUE, na katero smo zelo ponosni.

Kaj so mokasini in zakaj jih starši iz celega sveta enostavno obožujejo?

So otroški copatki, ki imajo okrog gležnja speljano skrito gumico. Ta gumica se prilagaja otroški nogici in onemogoča, da bi mokasin z lahkoto padel iz nogice.

Mokasini nudijo zaščito in istočasno spodbujajo prosto gibljivost in ravnotežje, ki se razvija predvem iz bose hoje. Nudijo maksimalno udobje, saj je notranjost izredno prijetna na otip.

Mišice, ki so potrebne za hojo, se razvijajo postopoma in otrok se bo na noge postavil takrat, ko bo sam začutil, da je za to dovolj močan. In ne takrat, ko ga bodo pokonci držali čeveljčki s trdim podplatom.

-

MAJDA MARKUS S.P.

OBRTNA 4

2230 LENART V S.G.

SLOVENIJA

-

TELEFON: 02/729-2000

DAVČNA ŠTEVILKA: SI77152107

MAIL: INFO@LITTLELAMBO.COM

-

TRR: SI56 0312 1100 0005 245 (SKB d.d.)